Spa & Wellness

Spa & Wellness til din hest

Vores hjerter brænder for, at hestene har det godt og trives i både krop og sind. Derfor har vi hos hos König Equestrian et spa og wellness område.

For os er høj faglighed vigtigt, derfor har vi investeret i de nyeste teknologiske maskiner og gennemtænkt opbygning af vores wellnessområde.

Ro og sikkerhed omkring din hest 

Vores wellnessområde er isoleret fra de øvrige faciliteter på ejendommen for at skabe ro omkring din hest ved håndtering og anvendelse af maskinerne. 

Vaskeområdet med to pladser giver samtidig muligheden for at have to heste inde, hvis din hest søger tryghed i en kammerats tilstedeværelse.

Hele området er belagt med skridsikre gummimåtter, og vores maskiner er bygget ned i gulvet, så at din hest træder direkte ind i Water Walkeren uden at skulle forholde sig til en rampe.

Alt dette er med til at sikre din hest optimale og kontrollerede rammer. 

Vores wellnessområde er udstyret med videoovervågning og en stor fladskærm, så det er muligt at se, om din hest arbejder korrekt både fra siden og bagfra.

Videoovervågningen og optagelserne kan sendes til din dyrlæge, hvis der er behov for dialog i forhold til et eventuelt genoptræningsforløb.

Sådan tager vi imod din hest 

Hvad enten din hest har været introduceret til water walker eller koldtvand spa før, er det vigtigt for os, at din hest føler sig tryg. Derfor starter hvert nyt forløb med et oplæringspas.

Ved oplæringspasset afsætter vi ekstra tid, så din hest introduceres til maskinerne på sine egne præmisser. For os er det vigtigt at give hesten den tid, det kræver, for at den bliver tryg i omgivelserne og selvsikker ved anvendelse af maskinerne.

Afvaskning før og efter 

Når din hest skal på Water Walker eller i Koldvands Spa, renser og afvasker vi ben og hove, så maskinenerne og vandet bliver udsat for færrest mulige urenheder.

Ligeledes påsættes en specialdesignet opsamlingspose ”ble”, så hesten ikke gøder i vandet.
Alt dette er med til at sikre ordentlig hygiejne.

Efter aftagning af Water Walker sørger vi for afskylning af ben og hov samt påføring af hovfedt.

Ved anvendelse af Koldvands Spa undlader vi dog at afskylle efterfølgende. Det at lade det kolde saltvand blive på hestens ben forlænger køletiden, og herved opnås en forlænget positiv effekt.

Vi har krav om, at alle heste der besøger vores wellness, er vaccineret, jf. de gældende vaccinationsregler. 
Vores opholdsbokse bliver ved hver udskiftning af hest nedvasket og desinficeret, så vi kan undgå eventuel smittespredning.