Relaxer Vibrationsgulv

Forkæl din hest med et kombineret solarium og vibrationsgulv

Når hestens muskler er trænet og bygget optimalt, er det muligt for den at præstere.

Disse muskler kan dog også gå hen og blive stive og tilsyrede. Derfor er kombination af vibrationsgulv og solarium enhver øm muskels drøm.

Vibrationsterapi blev oprindeligt designet af NASA til at hjælpe astronauter med at opretholde muskelmasse og knogletæthed i rummet.

Vibrationsgulvet skaber ustabilitet i hestens krop ved hver vibration, hvilket påvirker hver muskel til en refleksiv handling. Dette resulterer i, at alle hestens muskler bliver aktiveret med minimal påvirkning af sener og led. Dette fjerner syreophobninger i musklerne efter træning og øger hestens blodcirkulation, uden at hestens belastes.

Alt dette kombineres med den termiske stråling fra de infrarøde stråler, som øger blodgennemstrømningen til musklerne, hvilket resulterer i at affaldsstoffer fjernes og blodsukker absorberes hurtigere i muskelvævet.

Dette resulterer i, at hesten kommer sig hurtigere og vil være mindre udsat for skader.

Vibrationsgulvet med solarium har vist sig yderst effektiv i behandlingen af bløddelsskader, overbelastninger eller skader på led & sener, forfangenhed og naviculare sygdomme (hovsenebenet).

Behandlingen er også velegnet som en del af rehabilitering.

Vibrationsgulvet er særligt godt til heste, der skal have boks ro eller har svært ved at blive håndteret fra hånd, da det aktiverer muskler og tarmfunktionen og dermed forebygger fx kolik.

Fordelene ved Relaxer Vibrationsgulv:

Priser for Relaxer Vibrationsgulv

Der gives 10 % rabat på 10 turs kort.
Klippekort skal være brugt inden for et år.

En gang

kr 275
  • 20 min pr. behandling

10 x Vibrationsgulv

kr 2.250
  • 20 min pr. behandling